Welcome Guest [Log In] [Register]
Welcome to NHL04 Rebuilt 2017. We hope you enjoy your visit.


You're currently viewing our forum as a guest. This means you are limited to certain areas of the board and there are some features you can't use. If you join our community, you'll be able to access member-only sections, and use many member-only features such as customizing your profile, sending personal messages, and voting in polls. Registration is simple, fast, and completely free.


Join our community!


If you're already a member please log in to your account to access all of our features:

Username:   Password:
Add Reply
Modatun NHL 2004:n täydellinen asennusohje; Installation instructions in Finnish
Topic Started: Apr 4 2011, 09:56 PM (25,383 Views)
trent
Member Avatar
Project Leader
Posted Image

[dohtml]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/i4QOtl3XsAo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/dohtml][dohtml]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/hCgjpQ1Ckgk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/dohtml]
[dohtml]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/TRBnKCPFIpY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/dohtml][dohtml]<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/4m5wkj9tckA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/dohtml]

Huom: Tässä ketjussa olevat modin osat ovat aina päivitettyjä, koska host ja filename pysyvät jatkuvasti samoina. Jos haluat katsoa, koska viimeisin versio kustakin päivityksestä on tullut, tee se tässä ketjussa.

Gameplay materiaalia (Youtube aiheuttaa videoissa näkyvän nykimisen). Katso HQ:na.

SM-Liigasta ihan standardia pelinäytettä ilman mitään kummempia hienouksia (huom: joukkuekohtaiset musiikit):

[dohtml]<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/FeK8pHJ_Kfg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>[/dohtml]Esipuhe:

PC:n jääkiekkopelien ehdoton kuningas, NHL 2004, on ainoa PC-jääkiekko, jonka tulevaisuus näyttää valoisalta. Koko "modausscene" on käytännössä siirtymässä takaisin 04:n pariin, ja miksi ei olisi... onhan pelin AI ja yleinen "muokattavuus" edelleen täysin omaa luokkaansa. Uudelleenrakennettu "Flyermania 2004" on myös onnistunut tuomaan paljon pelaajia NG-kiekon parista takaisin PC:lle. Konsolijääkiekko ei voi koskaan täysin kilpailla yhteisön tekemien päivitysten suhteen. Aidot kokoonpanot, statistiikka, laidat, musiikit, jne. ovat erittäin suuri osa kokonaistunnelmasta ja realismista.

2004:n jo alunperin hyvä tekoäly on modissa muokattu vastaamaan mahdollisimman paljon oikean jääkiekon pelinopeutta, ja pelaajien liikkeitä, kiekonhallintaa, syöttötarkkuutta ja ketteryyttä on tuotu dramaattisesti alas realistiselle tasolle. Aluksi hitaampi pelinopeus saattaa ihmetyttää, mutta kysymys on vain siitä, että puhdistat mielesi EA:n ja 2k:n arcadejääkiekosta.

Modin "flow" on hyvin "broadcast"-tyylinen, eli se pyrkii jäljittelemään visuaalisesti oikeaa jääkiekko-ottelua. Jos katsot oikeaa ottelulähetystä, huomaat itsekin, että pelinopeus ja kiekonhallinta on modissa erittäin realistinen. Pyrkimys on simulaatioon ja kaikkien arcade-tyylisten lapsellisuuksien kitkemiseen. Myös taklauspeli on realistista. Kovat avojään taklaukset onnistuvat, mutta vain niihin pystyvillä pelaajilla, ja täsmälleen oikealla ajoituksella.

Vanha nimi (2004) ei uudelleenrakennetussa pelissä korreloi millään tavalla pelin tekniseen puoleen. Käytännössä kaikki grafiikat ja äänet ovat uusia. Ainoastaan hidastusten animaatiot ja maalivahtien torjuntamallinnukset eivät ole samalla tasolla esim. NHL 2k10:n kanssa. Aivan NG-tasolle ei grafiikassa ylletä, mutta peli on myös ulkonäöltään (HDR-modilla) täysin kilpailukykyinen uudempien kanssa. Ja tietyt ominaisuudet, kuten interface, tietyt pelaajien ominaisuudet (realistinen ketteryys) ja tekoäly (kokonaisuutena tarkastellen) ovat mielestäni edelleen aivan omaa luokkaansa ja vailla vastusta, mukaanlukien NG-pelit.


Vanha peli on myös erittäin halpa hankkia, ja sen saa monesta nettikaupasta muutamalla Eurolla. Tässä linkki hintavertailuun.


Muista, että filet ovat RAR-muodossa, ja esim. VIV filet täytyy purkaa oikeaan muotoon toimiakseen. Et siis voi tallentaa rar-hakemistoa sellaisenaan, vaan purat sen WinRARilla viv-tiedostoksi.

Huom: Tässä linkki automaattisen mod-installiin. Jos olet epävarma tietokoneen käytössä, suosittelen tätä. Tosin aivan viimeisimmät päivitykset yleensä autoinstallerista puuttuvat, koska sitä päivitetään vain n. 2:n kuukauden välein.

YKSITYISKOHTAINEN ASENNUSOHJE ADDON KERRALLAAN:

Älä koskaan asenna peliä alkuperäiseen C:\Program Files kansioon, vaan asenna aina lyhyeen polkuun kuten D:\nhl 2004. Suurin osa script erroreista ja muistakin ongelmista johtuu \Program Files asennuskansiosta.

1. Asenna peli ja käytä kerran päällä puhtaana interfaceen.

Pelin käynnistäminen kerran interfaceen tekee C:\omat tiedostot hakemistoon pelin vaatimat EA Sportsin alihakemistot.


2. Lataa uudelleenrakennettu interface TÄÄLTÄ.

Pura kaikki \nhl 2004 päähakemistoon. Kirjoita vanhojen filejen päälle.

Tässä interfacepaketissa on:

-Kaikki mahdolliset yhteisön tekemät html-päivitykset.
-Endless replay patch
-Vodin musiikkimodi (kaikille joukkueille omat musiikit). Eli jos haluatte esim. HPK:n maalilaulun soivan ainoastaan HPK:n kotiotteluissa, laitatte asf filen:
C:\documents and settings\EA SPORTS\NHL 2004\user\ditties\hpk <- HPK:n maalilaulu
C:\documents and settings\EA SPORTS\NHL 2004\user\ditties\hpk\end of period\ <- HPK:n erätaukomusiikki
Varsinaisten ditties\GOAL_HOME ja ditties\END_OF_PERIOD ditties-hakemistojen täytyy olla tyhjiä.
jne.
-Pelikellopäivitys, Poron ESPN menugrafiikat ja uudet joukkuelogot, uudet areenojen latauskuvakkeet, torfsit
-actor.viv, trans.viv & players.viv (päivittävät tuomareita, logoja, ym.)
-automaattinen boxscore-statistiikan tallennus \nhl 2004\stats\ kansioon (Egorgiy). [dohtml][/dohtml] tageilla voit postittaa peleistäsi täydet statsit Flyermanialle kuten tässä kausiraporttiketjussa.
-NHL 2004.EXE no-cd
-Elitserien, täydellinen 14. joukkueen SM-liiga ja Straubing DEL:ssä.
-Sochi Olympiamodi 2014


3. Mene takaisin Windowsiin ja lataa Flyermania roster

Uusin versio on TÄÄLLÄ.

Tässä kohtaa tarkkana! Rosterin väärinasennus on yleisin syy, ettei peli toimi! rar-paketin sisällä olevat *.exh ja *.exha filet menevät C:\omat tiedostot\ea sports nhl 2004\db hakemistoon, ja filet tuning.viv ja db.viv menevät varsinaiseen pelin asennushakemistoon. Peli suositellaan asennettavaksi lyhyeen polkuun kuten C:\NHL 2004. Rosterikansio on silloin C:\NHL 2004\db.

Rosterit tarvitsevat toimiakseen ainakin uuden arena.viv-filen, ja toisinpäin. Molemmat filet ovat "riippuvaisia" toisistaan. Yleensä väärin asennettu rosteri / puuttuva arena.viv oireilee niin, että peli jää ikuisesti lataamaan "game preview"-ruutuun.

Nyt rosterit ovat asennettuna. Älä turhaan tässäkään vaiheessa käynnistä peliä, kun uusi arena.viv ei vieläkään ole asennettuna (eikä pidäkään olla).


4. Lataa pelin menufacet TÄÄLTÄ.
Pura \nhl 2004\ hakemistoon.
Ingame facet ovat TÄÄLLÄ. Huom: gamedata.viv menee \nhl 2004\ugi hakemistoon.


5. Lataa Arena.viv TÄÄLTÄ.
Pura tiedosto \nhl 2004\gamedata hakemistoon suoraan vanhan filen päälle Henkilöillä, jotka omistavat vain vanhentuneen PC:n ja heikon näytönohjaimen, voi tulla kaatumisia raskaiden Jumbotron/LED-tekstuureiden kanssa.

6. Lataa Arena-lite.viv TÄÄLTÄ.
Dynastypelaajille. Pura tiedosto \nhl 2004\gamedata hakemistoon.


7. Lataa uudet maalivahtien varusteet masks.viv TÄÄLTÄ.
Pura paketti \nhl 2004\, suoraan vanhan filen päälle.


8. Lataa jerseys.viv TÄÄLTÄ..
Pura gamedata hakemistoon.


9. Lataa uudet goal hornit TÄÄLTÄ.
Pura RAR-paketin sisältö \nhl 2004\ hakemistoon vanhojen tiedostojen päälle. Toimivat vain, jos ingame music on säädetty = imported.


10. Lataa 09:sta ripattu pbp/kommentaattorit TÄÄLTÄ.
Pura paketin sisältö \NHL 2004 hakemistoon vanhojen filejen päälle.

Tämä mahdollistaa NHL 08:sta ripatun selostuksen, ja luonnollisesti myös uudet pelaajien play-by-play nimet. Crosbyt, Ovechkinit, Malkinit, plus satoja muita pelaajia, jotka eivät 2003-kaudella vielä pelanneet.


11. Lataa face2004.viv TÄÄLTÄ.
Pelaajien cyberfacet. Pura \gamedata hakemistoon.

Kun kaikki on valmiina, käynnistä peli LAUNCHER.EXE -tiedostosta ja määrittele itsellesi sopivat asetukset (widescreen, tms)


YLEISIMMÄT ONGELMAT:

Peli toimii Windows 7:lla (lyhyessä asennuspolussa hienosti). Yleinen W7 ongelma: Peli näkyy pienenä, eikä tule full screeniä. Korjaus: Poista käytöstä työpöydän sommittelu. Ja kuten aikaisemmin todettu, asentamalla peli lyhyeen polkuun, esim. D:\nhl 2004 eliminoi valtavan määrän potentiaalisia ongelmia myös Vistassa ja XP:ssä. Älä KOSKAAN asenna peliä C:\Program Files\jne. hakemistoon. Tätä ei voi tarpeeksi korostaa!

Erittäin yleinen ongelma on myös se, että palomuuri tai Antivirus blokkaa TeamMusic.exe, Ruspatch.exe tai LeagueLoader.exe-tiedostoja. Katso, että koko \nhl 2004 asennuskansio on luotettujen ohjelmien joukossa!

Usein myös MicroSoft Scriptit, Internet Explorer ja Media Playerit ovat vanhoja. Päivitys voi auttaa outoihin ongelmiin, varsinkin jos peli jää valkoiseen ruutuun. Samoin right-clickaaminen NHL2004.EXE:n päällä ja ruksaaminen "run the file as administrator".


PS2: Ilmoittakaa tässä ketjussa kaikki "kuolleet linkit". Kiitti!

Pidä hauskaa!


.
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
CHAKA
Charter Member
Auttakaa... :D

Joo, elikkä asiaan.
Sellaista asianpoikasta lähdin kyselemään menuvalikon musiikkien tiimoilta, kun itselläni soi sellaista musiikkia, mikä ei edes ole menu tunes kansiossa...

Kyseiset musiikit olen, joskus sinne kyllä laittanut, mutta ne on jäänyt jostain kumman syystä sinne soimaan ja haluaisin, että niitä ei enää menuvalikossa kuuluisi, koska olen jo alkanut kyllästymään niihin. :D

Eli pystyykö kukaan sanomaan, löytyykö tälle mitään ratkaisua.
Olisi hienoa, jos olisi Streams Editorin kaltainen ohjelma olemassa NHL 2004 peliin. :)
Tämän avulla onnistuisi, että ei jäisi mitään ylimääräistä soimaan, jonka on jo joskus sieltä poistanut, mutta silti soi.

Ystävällisin terveisin,
CHAKA
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
trent
Member Avatar
Project Leader
Tee sinne uusia musiikkeja, eli muuta mp3:set DittyImporterilla asf-fileiksi.

Ne menubiisit ovat \feaudio kansiossa. Laitat vaan ne nimet samoiksi, eli menu01.asf, jne... niin saat sinne mitä tahansa kappaleita laitettua.
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
CHAKA
Charter Member
Hei taas..

Itselläni on tälläinen ongelma pudotuspeleihin siirryttäessä, että kun vaihdan Continues OT:n, niin silti se on 5 min OT and Shootout.. Tämä on sääntö on aina, kun aloitan uuden kauden, mutta pudotuspelit haluaisin taas pelata ''äkkikuolema'' systeemillä, niin tasatuloksen päättyessä se on vieläkin 5 min OT ja rankut. :D

Paremmin sopisi playoffin henkeen tuo jatkuva jatkoaika, kuin rankkarit. :)

Tai sitten, se ei ole mahdollista tämän modatun takia.. :(

Ystävällisin terveisin,
CHAKA
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
trent
Member Avatar
Project Leader
Hmm... tossa oli joku juttu.

Kokeilepa muuttaa NHLViewillä "Rules" osiosta... niin, että lataat sen *.sea tai *.dyn roster filen "secondary databasena"...!!
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
CHAKA
Charter Member
Jaa..

Mistäs täältä NHL Viewistä löytäis tuon ''rules'' osion.. :huh:
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
trent
Member Avatar
Project Leader
Database -> Rules and Options

http://i53.tinypic.com/zkmnti.jpg

Katso, että sulla on uusin NHLView asennettuna.
http://www.artemkh.com/nhlview.php
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
CHAKA
Charter Member
Ei toimi. :(

Uusi NHL View asennettu ja tsiikasin osiosta ''Rules and Options'' niin siellä oli valmiina
Continues OT. Tämän laitoin itse Dynastyn ''Rules'' kohdasta jo ennen tätä Viewin tsekkaamista, mutta ei ikävä kyllä auttanut.

En ymmärrä. :(

Offline Profile Quote Post Goto Top
 
trent
Member Avatar
Project Leader
Siinä oli muistaakseni sellainen outous, että jos muutti sen jatkoaikasäädön vasta kun playoffit olivat jo alkaneet, niin sitä ei kai enää pystynyt säätämään.

Kysäise tuolla englanninkielisellä puolella. Itse en tota muista varmaksi.
http://z15.invisionfree.com/NHL04Rebuilt/i...php?showforum=1
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Kuu-Ukko
Charter Member
Onko se tarkotettua, että kun pelaan Helsingin Jäähallissa katto on luonnottaman alhaalla?
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
trent
Member Avatar
Project Leader
Kuu-Ukko,Apr 8 2011
03:23 PM
Onko se tarkotettua, että kun pelaan Helsingin Jäähallissa katto on luonnottaman alhaalla?

Katto on nimenomaan realistisen alhaalla, verrattuna valtaviin 20.000 ihmistä vetäviin NHL/NBA-areenoihin. Vanha Stadin halli vetää 8200 ihmistä, eli on vain noin 2/5 esim. United Centerin koosta.

Hidastuksissa se katon mataluus häiritsee välillä, kun se "pimentää" ruudun. Mutta tämä oli aikanaan tietoinen uhraus.
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Kuu-Ukko
Charter Member
Joo, ymmärrän syyn. Kelasinki tota. Hyvä vaan, että saan ton kysymyksen pois päästä, ku se on häirinny nyt jo pitkään.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
paci8
Member Avatar
Rookie
Varmaan tänään illalla uusi modaus käyntiin. Noin kahteen kuukauteen en ole tätäkään pelaillu. Toisin sanoen modaukset ovat aika vanhentuneita.
Toronto
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
trent
Member Avatar
Project Leader
paci8,Apr 10 2011
09:18 AM
Varmaan tänään illalla uusi modaus käyntiin. Noin kahteen kuukauteen en ole tätäkään pelaillu. Toisin sanoen modaukset ovat aika vanhentuneita.

Tervetuloa...!!
My Blues 1995-1996 Season Report
My Blues 1998-1999 Season Report
My Flyers 1998-1999 Season Report
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
Tomppa99
Charter Member
Tämä ei tähän varsinaisesti liity, mutta pystyykö pelin ladata jostain kun mulla on kyllä kaapissa tuo peli mutta 2disc:issä naarmu joten se ei vörki. Olis aivan mahtavaa päästä nauttimaan tuosta pelistä mutta kun ei ole peliä ja uutta en osta.
Offline Profile Quote Post Goto Top
 
1 user reading this topic (1 Guest and 0 Anonymous)
DealsFor.me - The best sales, coupons, and discounts for you
Go to Next Page
« Previous Topic · NHL 2004 in Other Languages · Next Topic »
Add Reply